Organisasjon


Cloudberry juni 2020 220 Edit

Anders J. Lenborg

Daglig leder

Anders er grunnleggeren av Cloudberry. Han har 20 års erfaring fra infrastruktur og fornybar energi i Norden. Anders har tidligere vært leder for energisektorgruppen i advokatfirmaet DLA Piper Norge hvor han også var partner. Han er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og fra King's College i London.

Email: al@cloudberry.no

Cloudberry juni 2020 144 Edit

Christian A. Helland

Chief Value Officer

Som CVO er Christian ansvarlig for økonomi og finans. Han har siden 2008 vært en ledende investor i fornybare prosjekter i Norden og Tyskland. Han har 13 års erfaring fra private equity og finansnæringen. Han var tidligere partner og porteføljeforvalter i Pareto Asset Management. Christian har en Master i Systems Engineering fra Cornell University, en Master i bedriftsøkonomi fra University of California Santa Barbara og en Bachelor of Science in Mechanical Engineering fra University of California, Santa Barbara.

Email: ch@cloudberry.no

Cloudberry juni 2020 202 Edit

Suna F. Alkan

Chief Sustainability Officer

Suna er ansvarlig for bærekraftig forretningsutvikling, ESG og investor relations. Hun har mer enn 20 års erfaring fra stillinger innenfor salg, HR og kapitalforvaltning fra internasjonale selskaper som Microsoft Norge, Adecco Norge, og fra de ledende norske finansinstitusjonene ODIN Fund Management og Pareto Asset Management. Suna har Bachelor of Business Administration fra Handelshøyskolen BI og Oslo Metropolitan University.

Email: sa@cloudberry.no

Cloudberry juni 2020 012 Edit

Jon Gunnar Solli

Chief Operating Officer

Jon Gunnar er ansvarlig for den daglige driften av Cloudberry-porteføljen. Han er tidligere finansdirektør og investeringsdirektør med mer enn 20 års erfaring fra kapitalforvaltningsbransjen. Jon Gunnar var tidligere CFO / CIO i OVF, Nordea Asset Management, SpareBank1 Livsforsikring og Storebrand. Han har en Master i regnskap og revisjon fra Norges Handelshøyskole (NHH) og er statsautorisert revisor.

Email: jgs@cloudberry.no

Cloudberry juni 2020 079 Edit

Tor-Arne Pedersen

Chief Development Officer

Tor Arne har 25 års erfaring innen fornybar sektor. Han har vært ansvarlig for byggingen av tolv vannkraftverk og tre større vindprosjekter i Sverige og Norge. Tor Arne er utdannet ingeniør i Trondheim, siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen og har en mastergrad i strategi og ledelse fra Norges Handelshøyskole.

Email: tap@cloudberry.no

Roger Grøndahl farge

Roger Grøndahl

Prosjektutvikler

Roger er blant annet ansvarlig for utviklingen av selskapets norske vindkraftprosjekter, inkludert da også prosjektene han hadde med seg fra Skogvind. Tidligere har han opparbeidet bred erfaring fra norsk kraftbransje med mer enn seks år som konsulent i THEMA Consulting Group og senest Krafthuset. Roger er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen industriell økonomi og teknologiledelse, med fordypning innen elektrisk energiteknikk og optimering.

Email: rg@cloudberry.no

Cloudberry juni 2020 039 Edit

Sebastian Prause

Prosjektleder

Sebastian har 9 års erfaring fra vindkraftsektoren, fra utvikling av grønne feltprosjekter til levering av nøkkelferdige vindparker til sluttkunder. BSc i konstruksjonsteknikk fra Karlstad Universitet og MSc i vindkraftledelse fra Gotland Universitet.

Email: sp@cloudberrywind.se

Cloudberry juni 2020 069 Edit Edit

Ingemar Andersson

Vindanalytiker

Ingemar har 12 års erfaring fra Scanergy. Han har tatt flere vindkraftprosjekter fra idé til operative vindparker. Han har en grad i miljøvitenskap fra Universitetet i Luleå.

Email: ia@cloudberrywind.se

Cloudberry juni 2020 052 Edit

Stefan Larsson

Miljøjurist

Stefan har 12 års erfaring fra Scanergy-gruppen. Han spesialiserer seg i miljølovgivning og hele spekteret av applikasjoner for vindkraftprosjekter. Stefan har tidligere jobbet i fylkesstyret i Värmland fylke. Han har en grad Master of Laws fra University of Uppsala.

Email: sl@cloudberrywind.se