Om oss


Cloudberry Clean Energy bygger en nordisk plattform for produksjon av fornybar energi for kommende generasjoner.Vi utvikler, eier og drifter vannkraftverk og vindparker i Norge og Sverige. Vi verdetter samarbeid og utvikler prosjekter og virksomhet med et langsiktig perspektiv. Vi jobber tett med våre kunder, aksjonærer, samt med grunneiere og lokalsamfunnene der vi har våre aktiviteter.

Cloudberry skaper verdier i dag og for fremtidige generasjoner.

Selskapet har et erfarent lederteam og styre, og det har støtte fra solide eiere. Selskapets aksjer handles på Oslo Børs’ hovedliste under tickerkoden CLOUD. Vi har hovedkontor i Oslo og avdelinger i Karlstad og Göteborg.

Våre verdier

Støttende. Engasjerende. Kontinuerlig forbedring og integritet

Vart formål

Levere ren, fornybar energi til kommende generasjoner, utvikle et bærekraftig samfunn og skape verdier for våre interessenter

Hvem vi er

Et nordisk energiselskap, stiftet i 2017, børsnotert på Oslo Børs med kontorer i Oslo, Karlstad og Göteborg.

Dette gjør vi

Utvikler, eier og drifter vannkraftverk og vindparker i Norge og Sverige.

Slik jobber vi

Vi legger stor vekt på samarbeid og utvikler prosjekter og virksomhet med et langsiktig perspektiv. Vi jobber tett sammen med kundene, medarbeiderne og aksjonærene våre samt med grunneierne og lokalsamfunnene der vi har aktiviteter. Sammen skaper vi verdier i dag og for fremtidige generasjoner.